Yılbaşı ışıkları

Yılbaşı ışıkları her geçen yıl çeşitleniyor

30 Kas ’13

Saçak ışıkları ile binalarımızı, perde yılbaşı ışıkları ile duvarlarımızı, kordon yılbaşı ışıkları ile çam ağaçlarımızı ışıklandırdığımız bir yıl daha geçti.

parti malzemeleri

Eğlenceler parti aksesuarları ile güzel

29 Kas ’13

Parti malzemeleri deyince akla gelen aksesuarların başında taçlar ve ışıklı ürünler geliyor. Artık pastalar bile çeşitli renk ve desenleri ile aksesuar oldu.

beyaz yılbaşı ağacı

Yeni yıl akşamı eğlenmek için

28 Kas ’13

Yılbaşı akşamı eğlenmek isteyenle dışarı çıkmak için alternatifleri değerlendirirken, yılbaşı mekanlarıda hazırlıklarını tamamlamaya çalışıyorlar.

Yeni yılbaşı ürünleri geldi

27 Kas ’13

Yılbaşı için gerekli olan her şey, beyaz yılbaşı ağacından tutunda yeni yılbaşı ışıklarına kadar her şey yenilendi.

beyaz yılbaşı ağacı

Beyaz yılbaşı ağacı ya da kırmızı

26 Kas ’13

Beyaz yılbaşı ağacı ya da kırmızı yılbaşı ağacı, yanında yılbaşı ışıkları ve yılbaşı süsleri ile birlikte Hesaplı Dükkanda.

renkli yılbaşı ağaçları

Yılbaşı ağacınız ne renk

26 Kas ’13

Renkli yılbaşı ağaçları vitrinlerde boy gösteriyor Sonunda oldu. Dergi kapaklarında, milyon dolarlık internet sitelerinde görmeye alıştığımız renkli yılbaşı ağaçları buraya da geldi. Hep renkli yılbaşı ağacı nasıl olur, örneğin kırmızı yılbaşı ağacı ile süsleyeceğimiz yılbaşı partisi nasıl görünür diye düşünüp iç geçirirken, kırmızı çam ağacını böyle kanlı canlı karşımızda görmek bizi gerçekten heyecanlandırdı doğrusu. Öyle […]