Parti malzemeleri

Bir partiseverin ihtiyacı olan 13 parti ürünü 1

By hesaplidukkan.com, 13 Eki ’14

Bir parti sever in ihtiyacı olan 13 parti ürününü siz yorulmayın diye sizler için belirledik.

1 ) Işıklı gözlük:

Bir partiseverin olmazsa olmaz parti köstümü tamamlayıcısı olan ışıklı gözlüğün envai çeşidi ve modeli bulunmaktadır. Bunlardan Kuru kafa şekillisi, Kelebek şekillisi, Panjur yada diğer adı ile Rock star ışıklı gözlükler, Sadece Mavi, Yeşil yada Kırmızı gibi tek renk yananları, üç renk birden yananları, üç kademeli yananları,  sadece yanıp sönenleri derken yirmi beş, otuz model ışıklı gözlük sayabiliriz.

Burada önemli olan kullanıcının kıyafetine en uygun olanı yada kıyafeti boş verirsek zevkine en çok uyanı tercih etmesi yeterlidir. Işıklı gözlük kullanımında belli bir kıstas yoktur. Kafanıza göre takılın işte.

2 ) Kabarık kıvırcık peruklar ( Bonus peruklar )

Bonus peruklar Hesaplı DükkanEğlencenin tadını iyice, dibine kadar çıkarabilmek için eğlenceli görünmelisiniz. Unutmayın, nasıl görünüyorsanız öyle hissedersiniz. Partinin yapıldığı ortam soğuksa yada üst tarafta tenhalaşmalar başladıysa bu ürün bulunmaz fırsattır. Böyle durumlarda çok işe yarar. Kabarık, lüle, rengarenk saçlarınızla gerçekten havalı olursunuz. Son yılların en çok aranılan ve satılan parti malzemelerinden biri. Biz varlığına pek anlam veremesek de, ışıklı gözlükle iyi bir ikili oluşturacağını düşündüğümüzden, kendisine burada yer vermeyi uygun gördük.

3 ) Glow stick ışıklı çubuklar

Burda hem Glow stick hemde ışıklı çubuklar yazdık çünkü müşterilerimizin yüzde ellisi bu ürünü Glow stick diye spariş verirken, diğer yarısı ışıklı çubuk diye çağırıyor. En güzeli ikisinide yazmak olurdu. Glow ışıklı çubuklar kendi içinde birkaç çeşide ayrılıyor. Klasik Glow stick ışıklı çubuk, kutu içerisinde yüz adet 3 milimetre çapında , yirmi santim uzunluğunda kırıldığında ışık veren fosfor özellikli çubuk bulunan parti malzemesi oluyor. Aynı kutu içinde yüz adette uç uca ekleme aparatı var. Böylece bileklik haline getirilebiliyor. Uygun fiyatı ve aynı anda yüz müşteriye birden hizmet verebilme avantajı, bu glow çubuğun klasikleşmesi ve diğerlerine oranla daha çok talep edilmesindeki en büyük neden. Ürün, eğer büyük siparişler verilip de Çin deki fabrikada özel yaptırılmaz sa kutudan Sarı, Mavi, Turuncu, Kırmızı ve Yeşil olmak üzere beş renkte karışık olarak çıkıyor. Büyük siparişler söz konusu olursa renk seçimi ve paket üzerine logo baskı gibi hizmetler sunulabilir. Sonraki glow ürünümüz ise muhteşem parlaklıktaki ışığı ile görenleri hayran bırakan glow ışıklı düdük. Evet doğru duydunuz, düdük. Paketinden yirmi santim uzunluğunda ve on iki milimetre çapında bir ucu düdük olan, düdük olan uç tarafında kolye olarak kullanabilmek için, ip geçirerek boynunuza asmanıza yarayan bir delik bulunan bir Glow düdük çıkıyor. Tabi aynı paketten kolye için kullanmak üzere bir adette ip çıkıyor. Glow düdük adlı ürünümüzün ışığı, el fenerini aratmıyor. Bu ürün içinde büyük sparişlerde renk seçimi ve paket üzerine logo baskısı hizmeti mevcuttur. Kalan glow ürünlerimizi buradan inceleyebilirsiniz. Kutusundan yüz adet çıkan glow çubukların üç tanesini birbirine ekleyerek kolye haline getirebilirsiniz. Üçer tanede bileklerinize taktınız mı tamamdır. Avize gibi oldunuz.

Sonraki on parti ürünü, sonraki yazılarımızda…

What do you think?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.