Yılbaşı ışıkları siyah Kablo Hesaplı Dükkan

4 metre siyah kablo renkli yılbaşı ışıkları

By hesaplidukkan.com, 1 Ara ’18

Yeni yıl geldi sayılır. Yeni yılbaşı ışıkları da öyle. Her yerde yeni yıl ışıkları, yeni renkleri ile yerini aldı. Şimdi baktım da, ne kadar çok çeşidi varmış ışıkların. Bu kadar çok çeşidin içerisinden, ister kırmızı olanını, ister sarı olanını, ister yeşil olanını seçebilirsiniz. Yılbaşı ışıkları ile ilgili detaylar, seçiminizde etkili olacak bilgiler aslında, o kadar da çok, fazla değil. Örneğin bunlardan ilki olarak kablonun boyunu, kaç metrelik bir kablo istediğinizi belirlemelisiniz. 10 metre ye kadar kablo çeşidi bulunabiliyor çünkü. Daha sonra ise, belli durumlarda 10 metre bile mesafelerinize yetmeyeceği için. eklemeli kabloları tercih edebilir, böylece 10, 20, 30, 40 metreye kadar aynı akım üzerinden kablolarınızı besleyerek uzatabilirsiniz. Yani ikinci bir elektrik beslemesi almadan, 10 metre eklemeli kablodan 4 tanesini uç uca ekleyerek uzatabilirsiniz. Burada bir tercih yapmalı, ya eklenemeyen fakat fonksiyonel ışıklı olan çeşidinden, yada fonksiyonel olmayan fakat eklenebilir yılbaşı ışıklarından birini seçerek, istediğiniz gibi uygulamalısınız. Tabii nihai olarak renk çeşidini seçmeli, aldığınız, kullanacağınız yılbaşı ağacına en uygun, zevkinize, tasarımınıza, dekorasyonunuza göre bir ışık rengi belirlemelisiniz. Eskiden olsa belki pirinç ışık mı, led ışık mı diye bir seçeneğiniz daha olabilirdi fakat iki senedir artık pirinç ışıklar, yani eski teknoloji yılbaşı ışıkları tamamen tedavülden, kullanımdan kalktı sayılır. Hepinize iyi seneler.

Yılbaşı ışıkları siyah Kablo Hesaplı Dükkan

 

 

 

 

Yılbaşı ışıkları siyah Kablo Hesaplı Dükkan Yılbaşı ışıkları siyah Kablo Hesaplı Dükkan Yılbaşı ışıkları siyah Kablo Hesaplı Dükkan Yılbaşı ışıkları siyah Kablo Hesaplı Dükkan

 

 

 

What do you think?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.