Beyaz yılbaşı ağacı

Beyaz yılbaşı ağacı almak için

By hesaplidukkan.com, 24 Eki ’14

Beyaz yılbaşı ağacı almak için değil, beyaz yılbaşı ağacı ile süslü bir parti ortamında kutlama yapmak için bu kadar uzun süre bekleyen ve kendisi kadar sevdiklerinin de beyaz noel ağacı ile eğlenmesini için çaba gösteren ev hanımları mı dersiniz, otuz metre yüksekliğindeki avm merdiven boşluğunu uzun, upuzun bir beyaz yılbaşı çamı ile doldurmak ve yılbaşı alışverişi için sokakları dolduran binlerce insanın hiç olmazsa üç bin tanesini bu güzel görüntü sayesinde, dükkanların dan alış veriş yapmaları için oraya, alış veriş merkezine davet eden firmaları mı sayarsınız, yoksa sokaklarını yeni yıl yaklaşırken öyle böyle değil, yüz binlerce Ampul yılbaşı ışıkları ile süslemek isteyen yerel yönetimleri mi bilmem ama beyaz yılbaşı ağacı kullanarak pek çok güzel şey yapılabildiğini görmek, hatta biraz gayret ile sokak süslemelerinde, belediye ile bizzat çalışarak bu organizasyona yardımcı olmak elinizde. Sizin için olduğu kadar çevrenizdekiler için de harika görünümü ile ilgi çekici bir yılbaşı Partisi ortamının vazgeçilmezi ve baş misafiri olan beyaz noel ağaçlarını için yeni yılda uğur getirir diye bir inanış, bir söyleniş vardır. Özellikle son yıllarda pek çok kişinin üzerinde ulaştığı, artan beyaz yılbaşı çamı kullanımı ile de anlaşılır olan bu inanış ile, sadece beyaz noel çamı değil, beraberinde kullanılan aksesuarlar da hayli hızlı bir şekilde tükenmeye, daha yılbaşına bir ay varken bitmeye başladı.

Bizlerin de ön görmediği bu çabuk tükeniş ile, önümüzdeki yılın yılbaşı ışıkları stoklarını bile eritip bitirme aşamasına kadar gelip, yılbaşını dar ediyoruz. Siparişlerin pek çoğunun ya bir parçasını, ya da bütününü oluşturan beyaz çam ağaçları ile ilgili olan pek çok şeyin de tükendiği ve yerine yenisi erken zamanda konamayacak olan bir plansız stok erimesi ile karşı karşıya olduğumuz için her ne kadar ne yapacağımızı şaşırmış halde çaresiz bir şekilde düşüncelere dalsakta, aslında olması gerekenin olduğu gerçeği ile yüzleşerek bir dahaki seneye daha dikkatli davranmamız, daha detaylı düşünerek olabilecek anı talepleri de planlamamız gerektiğini hemen anlamıştık. Artık her boyundan getirdiğimiz rakamın dörder katını getirmeyi uygun gördüğümüz beyaz yılbaşı çamı için bir o kadar da ışık ve cam ağacı süsü ilave etmeyi planlıyoruz. Umarız gelecek sene için bu kadar hazırlıksız, tedbirsiz yakalanmayarak başarılı satışlar gerçekleştirebiliriz.

What do you think?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.