Çekiliş topu

Çekiliş topu en ucuz fiyat toptan

By hesaplidukkan.com, 28 Haz ’18

Çekiliş topu, kura topu her zaman kullan ve istoç, Antalya ve Ankara da sürekli satışı yapılan, çok ucuz fiyatı ile aradığınız kalite ve fiyatları nı Hesaplı Dükkan da bulabileceğiniz bir ürün. İçerisinde promosyon oyuncaklar koyarak hediye olarak dağıtabilir, örneğin üzerine istediğiniz bir şeyleri, sayıları yada isimleri yazdığınız a4 boyutunda bir kağıdı katlayarak içine koyup, çekilişinizi başarı ile tamamlayabilirsiniz. Çok uzun zamandır yapılan çekiliş topu satışı ile, pek çok müşterimize hizmet verebildik. Ucuz fiyatı ile memnun eden ve kalitesi ile kendini kanıtlamış, kolay açılıp kapanmayan, birinci sınıf plastikten imal ettiğimiz, pek çok müşterimizin memnuniyet ile kullandığı çekiliş topları, hac, umre çekilişlerinde, konut, kooperatif çekilişlerinde, A.V.M, hediye çekilişlerinde, yılbaşı çekilişlerinde kullanıldı. Çekiliş topu ile pek çok müşterimizin istediği kalite de ürünü, plstik kura topu imalatı ile verebildik.

Çekiliş topu

 

 

 

 

Çekiliş topu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Çekiliş topu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Çekiliş topu Çekiliş topu Çekiliş topu Çekiliş topu Çekiliş topu Çekiliş topu Çekiliş topu Çekiliş topu Çekiliş topu Çekiliş topu Çekiliş topu Çekiliş topu

 

 

 

 

 

 

What do you think?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.