Çim adamlar her şekle büründükleri gibi, her hediye paketinin içinde de yer labilecek kadar ucuz ve kaliteli hediyelik eşyalar.

Çim adam modelleri

By hesaplidukkan.com, 3 Ağu ’14

Çim adam modelleri

Yeni sezonda, yeni model çim adamlar ile karşınıza çıkabilmek için çalışmalarımız, son hızla devam ediyor. Hem şekil olarak, hemde malzeme olarak yenilemeyi ve iyileştirmeyi planladığımız çim adamlarımızın figürlerinde de farklılığa, yeniliğe gidebilme ihtimalimiz yüksek. Sürpriz olabilmesi açısından, yeni çim adam modelleri yapımında hangi figürleri kullanacağımızın bilgisini şu anda vermemin doğru olmayacağına inandığım için bundan pekte fazla bahsetmek istemiyorum ama, yeni modellerin hepinizi şaşırtacak kadar şirin olduğunu söylemekten de kendimi alamıyorum doğrusu. Hem malzemesi ile hemde kalitesi ile fark yaratacak yeni tasarımları ile yeni model çim adamları ister çocuklarınızın doğum günlerinde, hoşgeldin hediyesi olarak dağıtabilir, isterseniz evinizin bir köşesinde farklı çim adam modellerine yer ayırabilirsiniz.

What do you think?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.