promosyon oyuncak

En zengin oyuncak menüsü 2

By hesaplidukkan.com, 21 Eyl ’13

Promosyon oyuncak alırken, şurada başladığımız restoran sektörü devlerinin foot print lerini takip etmeye ikinci yazımız ile devam ediyoruz.
2- Fonksiyonellik. Dünya çapında ünü ve müşterisi olan dev restoran zincirlerinin oyuncakları çok nadir olarak hareketsiz tek parçadan oluşur. Buna örnek olarak, büyük restoranların oyuncak menülerinde, hiç bir zaman sade plastik bir oyuncak bebek görülememesi verilebilir. Hemen hemen tüm oyuncaklarında, bir düğme ya da oyuncağın bir parçasını hareket ettirme yolu ile aktif edilen extra bir hareket vardır. Kulağını içeri doğru bastırdığınızda gözlerinde ışık yanan kahraman oyuncakları, bastırarak geriye doğru çektiğinizde kurulan ve bıraktığınızda ok gibi fırlayan arabalar, interaktif oyuncaklar bunlara bir kaç örnektir. Kapıları açıldığında müzik çalan oyuncak arabalar ve tekerlekleri sayesinde hem kendi etrafında dönüp, hem de şarkı söyleyebilen daha başarılı örnekleri de vardır.

What do you think?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.