yılbaşı ışıkları satıcıları

Farklı yılbaşı ışıkları satıcıları

By hesaplidukkan.com, 20 Kas ’14

Farklı yılbaşı ışıkları satıcıları için aslında, yeni ürünleri tanıtmak için yılın herhangi bir zamanı fark etmez. Yani yılın her zamanı, her dönemi, yılbaşı ışıkları satıcıları için ürünlerini tanıtma ve hizmet verme açısından aynı, eşit sayılabilir. Ortam süslemek amacı ile, en çokta bin yılların geleneği olan düğün törenlerinin renklendirilmesi amacı ile kullanılan, dolayısı ile ilk bahar, yaz yada  dön bahar fark etmeden her mevsimde, her zamanda, her yerde uygulanabilen yılbaşı ışıkları için zaman ve mekan sınırlamaları, git gide daha da belirginligini yitirir bir hâl alıyor. Hiç bir yaz mevsiminde, hiç bir ilk bahar mevsiminde satmadığımız kadar çok yılbaşı ışığını geçtiğimiz yaz satmamıza dayanarak söyleyebilirim ki, normâl durumda sadece yeni yıl arifesinde raflara attığımız yılbaşı ışıklarını önümüzdeki yıllarda belki de hiç kaldırmaya biliriz.

Çok güzel modelleri ile beğeni ve takibinde talep yaratarak zaman ve mekan sınırlamalarını kendi marifeti ile ortadan kaldıran yılbaşı ışıklarının bu ilginç durumu, tarafımızdan ilgi ile izlenmeye, bu devamlılık durumunun nereye kadar ilerleyerek, yılın hangi mevsimlerinde yer tutacağına dair gözlemlerimiz, merakımızın ateşi ile körüklenmeye devam ediyor. Birde imalat aşamasında kullanılan yılbaşı ışıkları var tabii, yılın her mevsiminde talep gören ve kullanılan. Nerede kullanılıyor, yılbaşı ışıkları hangi imalat, atölye işlerinde, hangi ürünü tamamlamak amacı ile değerlendiriliyor şeklindeki soruları bizi duyar gibi oluyorum. Buna cevabım çok basit iki kelimeden ibaret olacak. Ahşap gemi. Hani şu el emeği ile yapılan, direkleri, yelkenleri ve kamara camları tek tek el emeği ile, göz nuru ile işlenen el yapımı ahşap gemi marketleri varya, işte onların imalatında kullanılıyor yılbaşı ışıkları. Bir de yine aynı çerçevede değerlendirilebilecek olan ahşap ev maketleri var. Hani şu kibrit ile yapılan maketler. Yüzlerce kibrit tanesinin itina ve yapıştırıcı ile bir araya getirilmesi ile ortaya çıkan ve bir karton üzerine yine dış kenarlarına yapılan bahçe çiti şeklinde inişli çıkışlı süslemeleri ve aksesuarları ile harika bir görünümü, el emeğini ve göz nurunu yansıtan kibrit çöpü evlerin ışıklandırması içinde kullanılır yılbaşı ışıkları. Esas kullanım alanı olan yılbaşı ağaçlarından ve yılbaşı ortamından çok uzakta, fikir ve uygulama alanı gurbetinde farklı koşullarda kullanılan ağaç ışıkları kibrit çöpü evlerin ve maket ahşap gemilerin içinde elden ele, evden eve dolaşır durur. Amacı eğlenmek olan, eğlencesine renkli ışıklar ve ortam süsleri ile renk katmak olan insanların olduğu kadar, kullandığı malzemeleri ışıklandırmak için alternatif çözümler arayanların ve en doğal kutlama şeklimiz, adeta tarihi bir dokumuz olan düğün ve suslemek amacı renkli ışıklar kullanmak isteyenlerin bu ihtiyaçlarını karşılamak için, çok da memnun kalarak kullandıkları bir aksesuar olmaya devam edecektir.

Şimdilerde, son zamanlarda artık çok sık kullanılan, kullanılmaya başlanan bir yılbaşı ışığı modeli var ki böyle bir icadı bizlerde çok uzun zamandır bekliyor ve ne zaman çıkacaktır şeklinde tarih tahminleri yapıyor ve kullanım alanları açısından yılbaşı ışıkları modelleri ailesine pek çok şey katacak olan bu figürü kullanabilmek için sabırsızlanıyorduk. Nihayet geçtiğimiz yıl piyasaya, bazı çok meraklı ve aşırı girişimci arkadaşlarımızın çabaları ile giriş yapan pilli yılbaşı ışıkları, çok uzun zamandır beklenen, ışık kullanımı açısından pek çok engeli aşmamızı sağlayan bir yenilik oldu. En basit anlatım ile, yılbaşı ağacının yakınında yada civarında elektrik kaynağı, priz bulunmayan, bu sebep ile parti ortamının tam ortasından kocaman ve yüksek ihtimal ile de beyaz bir kablo geçirerek, bir uzatma yardımı ile yılbaşı ağacı ışıkları için elektrik çekmek zorunda kalan ama bu Kablo ile bozulan yılbaşı ortamının görüntüsü hiç te içine sinmediği için bir parça da buruk kalan ev sahipleri için tamda olması gereken kararda, basit kullanımlar için uygun, iki yada üç kalem pille çalışan yılbaşı ışıkları geldi. Sanki kendi kendine yetebilen, dıştan yada herhangi bir dış kaynaktan bağımsız gibi, bıraksanız çekip gidecekmiş kadar özgür, rahat, kay kullanımlı bir aksesuar olmasından öte, beklediğimizin de altında bir fiyat ile, çoklu gün bir fiyat ile gelen, böylece hem toptan yılbaşı ışıkları alarak dükkanında satmak isteyenler için, hemde evinde, iş yerinde kablo kalabalığı ve kabloların çirkin görüntüsü olmadan bir yılbaşı kutlaması yapmak, sevdikleri ile içine sinerek, beğenerek yaptığı bir kutlama ortamında eğlenmek isteyen kullanıcılar için oldukça yeterli ve harika bir alternatif oldu. Hatta alternatif olmaktan biraz daha ileriye giderek, ürünün kendisi oldu, aslı oldu diyebiliriz. Herhangi bir fırsatı, çok küçük bir birliktelik anını bile kaçırmayarak kendisi için, sevdikleri için bir buluşma, bir araya gelme organizasyonuna, bir ziyafete, bir şölene, bir partiye dönüştüren, yüreği sımsıcak sevgi ile dolu anneler, çocuklarının istikbali için durmadan ve dinlemeden çalışan, onların bir güler yüzü ve bir anlık mutluluğu için yıllarını seve seve feda eden babalar, ailenin bir araya gelmesi için bir fırsat olarak kabul ettikleri yılbaşı akşamında, en güzel aksesuarlar ile birlikte, yılbaşı ışıkları içinde yer ayırır, ağaçlarını süsler, hazırlanırlar.

yılbaşı ışıkları fiyatları

What do you think?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.