Glow ışıklı bardak toptan ucuz fiyat kadeh satış

Glow ışıklı bardak kadeh toptan fiyat

By hesaplidukkan.com, 18 Mar ’19

Glow ışıklı bardak içine koyduğunuz her türlü içeceği aydınlatan bir aksesuar. Sizin için önemli olan farklı bir parti, eğlence tasarlamak ise, ışıklı bardaklar tam size göre.

Nasıl çalışır?

Glow ışıklı plastik bardak, altındaki küçük bir kapalı, hava almayan haznede, glow fosfor ışığı yaymasını sağlayan maddeyi taşıyor.. Parmağınız ile alt tarafını hafifçe içeri doğru bastırdığınız anda küçük bir çıt sesi duyacaksınız ve anında fosfor ışıklı bardak aktif hale gelerek ışık yaymaya başlayacak. Sonrasında küçük bir sallama ve çalkalama ile iyice ışık verir hale getireceğiniz ışıklı bardaklar bir kaç saat boyunca eğlencenize, parti yada etkinliğinize ışık, fark katacak. Herkesin kolayca uygulayabileceği bir kullanım şekline sahip olması sebebi ile de tercih edilen bir aksesuar olan ışıklı bardaklar, Hesaplı Dükkanda

Nerelerde kullanılır?

Şimdi diyelim ki bir içecek lanse ediyorsunuz ve bu sunum için çarpıcı bir detaya, akılda kalıcı bir done ye, ilgi çekici bir ayrıntıya ihtiyacınız var. Müşterilerinizin beğenisini kazanmak için fark yaratmak zorundasınız. Ne yapabilirim? Sıradan olmamak için ortaya ne gibi bir fark koyabilirim diye düşünürken, aklınıza yapacağınız uygulamayı yeniden gözden geçirmek ve hangi aşamada yenilik katılabileceğini tekrar tahlil etmek geliyor. İçecek var, loş bir ortam var, davetliler var, müzik var. İçeceği sunacağınız bardak, işte burada fark yaratabilir, bu detay ile biraz oynayıp, başkalaştırarak, onu size özel, markanıza özel hale getirebilirsiniz.

Nereden alınır?

Tam buradan alabilirsiniz 🙂

Glow ışıklı bardak toptan ucuz fiyat kadeh satış

 

 

 

 

Glow ışıklı bardak toptan ucuz fiyat kadeh satış Glow ışıklı bardak toptan ucuz fiyat kadeh satış Glow ışıklı bardak toptan ucuz fiyat kadeh satış Glow ışıklı bardak toptan ucuz fiyat kadeh satışGlow ışıklı bardak toptan ucuz fiyat kadeh satış

What do you think?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.