Işıklı oyuncaklar toptan

Işıklı oyuncaklar toptan

By hesaplidukkan.com, 15 Eki ’14

Toptan ışıklı oyuncaklarToptan ışıklı oyuncaklar satışı bu yaz döneminde yine çok hareketli geçiyor. Garip olan bu sezonda ışıklı oyuncaklar toptan sektörünü çeken oyuncağın ışıklı sapan olması. Aslında bu ışıklı oyuncaktaki deha düşünüldüğünde, bu çokta büyük bir sürpriz olmadı. Çünki yeni bir ürünün ışıklı oyuncaklar piyasasına hakim olacağına dair beklentileri karşılayabilecek bir ürün maalesef bulunamadı.

 

Bu amaçla ithal edilen, ışıklı pipetli fırfır bile maalesef ışıklı sapanın yanından bile geçemedi.
Bu sezon çok iyi kazandıran ışıklı oyuncak olan ışıklı sapanın yanında ışıklı düğmeli fırfır, ışıklı ipli  fırıldak, ışıklı müzikli fırıldak, ışıklı lazerli kılıç ve ışıklı lazerli topaç gibi birçok üründe piyasada yerini alarak ışıklı oyuncak satıcılarının dükkanlarındaki yada tezgâhlarındaki yerini aldı. Toptan ışıklı oyuncaklar satıcılarının, ucuz küçük ışıklı oyuncaklar arayışı, hala devam etmekte. Toptan ışıklı oyuncaklar piyasasına hareket verebilmek ve iyi bir ürünü ilk olarak piyasaya sokan ithalatçı olmak amacı ile harcanan çabanın karşılığı, başka bir ithalatçı aynı ürünü yada taklidini piyasaya sokana kadar yapılacak olan müthiş satışlarda elde edilecek kazanç ile bir adım daha ileri gidebilmek. Bu günlerde tüm toptan ışıklı oyuncak satıcıları, yeni bir ürün bulmak amacı ile araştırma içerisinde.

 

Toptan ışıklı oyuncaklar

What do you think?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.