ışıklı oyuncaklar toptan

Işıklı oyuncaklar toptan satış

By hesaplidukkan.com, 29 Eki ’14

Toptan ışıklı oyuncaklarToptan satış en  güzel ışıklı oyuncaklar bu sezon yine Hesaplı Dükkan raflarında yerini aldı. Mesela ışıklı müzikli ipli fırıldak. Üç adet AAA pille çalışan ürün, siz düğmesine basar basmaz, gövdesine bağlı dört adet kablonun ucundaki lambaları çevirmeye başlıyor. Aynı zamanda müzikte çalıyor. Yine kendi içinde, kablo uzunluğu, ışığının yanma şekli ve figürü ile farklı bir, iki çeşidi olan ışıklı ipli fırıldak ışıklı oyuncak,

 

az fire çıkarması ve dönerken ışıkları sallamasına izin vererek müşteriyi eğlenceye diğer ışıklı oyuncaklara oranla biraz daha fazla dahil etmesi sebebi ile başarılı bir ışıklı oyuncak örneği olduğunu söyleyebiliriz. Standart ışıklı oyuncaklardan beklenen hizmeti fazlası ile karşılayan ışıklı ipli fır fır, önümüzdeki sezonlarda da müziğiyle dans ettirdiği, iplerinin ucundaki minik ışıklarını, müşterilerin gözünü kamaştıra kamaştıra savurmaya devam edecek.

 

Toptan ışıklı oyuncaklar

What do you think?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.