naylon yağmurluk erkek

Naylon yağmurluk erkek

By hesaplidukkan.com, 25 Eyl ’19

Yağmur her zaman yağar. Bahar yaz kış fark etmez. O zaman etkinlik yada açık hava toplantıları düzenleyenler ne yapacak?  Toptan ucuz fiyat yağmurluk alarak kolayca uygulayıp, hemen şip şak işlerini görebilirler. Çok ucuz olması ilk önceliği olan naylon yağmurluk erkek için yada bayan için fark etmez çünkü unisex tir. Kullan at yağmurluk satışı bu sebep ile, fiyatları çok ucuz olduğu için tercih edilir. Toptan satış için belli bir adet almam gerekir mi diye soran müşterilerimiz için bir kaç soruda meraklarını gidermeye çalışalım.

           1. Yağmurluk malzemesi nedir?

Yağmurluklar toptan çok ucuz fiyatları ile satıldığı için siz de takdir edersiniz ki, öyle çok kaliteli bir malzemeden yapılmıyorlar. Zaten adı üstünde. Kullan at yağmurluk. Yani aslında, tek kullanımlık yağmurluk bunlar. Sadece o an için. Yada o yağmur, o yağış için kullanılarak, işi bittikten sonra en yakın çöpe bırakılması gereken bir şey bu. Yani tekrar kurutup katlayarak kullanılması için imal edilmediğinden ve öncelik olarak ucuz fiyatlı olması öngörüldüğü için çok da kaliteli olmasına özen gösterilmemiş bir ürün.

            2. Kullan at ne demektir?

Kullan at demek, bu yağmurluğu ikinci bir defa kullanamayacaksınız anlamına gelmez. Faka materyali bunun için, yani bir kere kullanılıp atılmak için yapıldığından tekrar kullanmak zahmetli, külfetli olacaktır. Yani kurutup katlamak ve sonra tekrar açmak için yeterli kalitede bir malzemesi yok.

            3. Renk seçenekleri nelerdir?

Kullan at yağmurluk almak isteyen biri için renk seçeneği nadiren önemli bir detay olur. Böyle bir tercihiniz var ise, yada müşterinizin böyle bir tercihi var ise beyaz olması, renk ağırlıklı olarak beyaz getirildiği için yararınıza olacaktır. Zaten ara renkler olan turuncu, pembe, turkuaz gibi renkleri hiç saymıyorum bile. Kırmızı yada mavi de olabilir ancak bu renklerde stok adetleri yeterli gelmeyebilecektir.

            4. Panço nedir ?

Bu soru ile çok sık karşılaşıyorum ve şahsi kanaatime göre toptan yağmurluk almak isteyenlerin çoğu panço ile normal yağmurluğu birbirine karıştırıyor. Panço yağmurluğun bir açılma yeri, kapatma yada ilikleme yeri yoktur. Ortasındaki delikten kafanızı geçirerek kullanırsınız. Diğer yağmurluk çeşidinin ise önünde açılıp kapatılabilen çıt çıtlı düğmeleri vardır. Bu sayede ceket gibi giyip çıkarabilirsiniz. Hangisini tercih edeceğiniz ise, tamamen sizin bütçenize ve kullanım alanınıza göre değişiklik gösterebilecektir.

naylon yağmurluk erkek

What do you think?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.