Powerbank baskı

Powerbank baskı hizmetleri

By hesaplidukkan.com, 17 Tem ’18

Powerbank baskı çeşitleri, müşterilerimizin taleplerine göre, uygulamak istedikleri logo çeşidine göre değişebiliyor. Örneğin bazı müşterilemizin istekleri, yedi yada sekiz renk olan logolarını tamamı ile powerbank üzerinde görmek, uygulamak oluyor. Talep, çok fazla renk içeren logoları, markalamaları uygulamak olduğunda, uygulanabilecek en iyi baskı tekniği U.V yani ultra viyole baskı oluyor. Püskürtülen boyanın ultraviyole ışığı ile anında kurutulması tekniğine dayanan bu yöntem sayesinde, istenilen her türlü dijital görseli uygulayabiliyor, yüzeye göre şekillenen baskılar yapabiliyoruz. Bir diğer Powerbank baskı çeşidi ise tampon baskı. Bu baskı tekniği, genel olarak müşterimizin isteği olan logo uygulamasının tek renk, yada iki renk olması durumunda, görece çok daha ucuz maliyetli bir baskılama tekniği olduğu için uygulanır. Ayrıca powerbank baskı metodları içinde en hızlı ilerleyen, en kısa sürede yapılan da budur. Kayda değer bir diğer teknik ise lazer kazıma dır. Lazer ışığı ile belli bir katman yakılarak oluşturulan şekiller ve yazı karakterleri ile istenilen sonuç alınmaya çalışılır. Kazıma işlemi genel olarak, diğer baskılama işlemlerine oranla çok daha kalıcı olduğu düşünüldüğü için de tercih edilen bir yöntemdir.Lazer kazıma işlemi için, taşınabilir şarj cihazının metal olması gerekli ve şarttır.

Powerbank baskı

 

 

 

 

Powerbank baskı

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Powerbank baskı Powerbank baskı Powerbank baskı Powerbank baskı Powerbank baskı Powerbank baskı Powerbank baskı Powerbank baskı Powerbank baskı Powerbank baskı Powerbank baskı Powerbank baskı Powerbank baskı Powerbank baskı Powerbank baskı Powerbank baskı Powerbank baskı

 

 

 

 

 

What do you think?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.