Promosyon oyuncak yumurta

Promosyon slime yumurta baskı logo marka

By hesaplidukkan.com, 13 Şub ’19

Promosyon oyuncak modeli olarak yeni bir ürün ile, içi slime dolu yumurta ile çalışmak istemez misiniz? Popülerliği malum olan slime oyuncaklarının çekiciliği ile, renkli plastik bir yumurtanın güzel görünümünü birleştirerek, ortaya harika bir tanıtım ürünü, reklam aracı çıkardık. Üzerine kolayca baskınızı, logonuzu yapıyor, bu ucuz promosyon ürünü ile daha çok, daha çabuk kazanmanızı amaçlıyoruz. Karışık, parlak renklerde yumurtaların içindeki slime içine, istediğiniz farklı objeyi, oyuncak yumurta içine sürpriz olarak koyabilirsiniz. Örneğin küçük bir kalp, yada mini bir araba, yada bir ev olabilir. Firmanızı, yada markanızı anımsatan bir obje, özellikle slime içinden çıktığında,harika bir sonuç verebilir.Yeni ve ilginç promosyon oyuncak çeşitleri ile firmanız, daha kısa zamanda, daha hızlı yol alabilir.

Promosyon oyuncak yumurta

 

 

 

 

Promosyon oyuncak yumurta

Promosyon oyuncak yumurta Promosyon oyuncak yumurta Promosyon oyuncak yumurta Promosyon oyuncak yumurta Promosyon oyuncak yumurta Promosyon oyuncak yumurta Promosyon oyuncak yumurta Promosyon oyuncak yumurta Promosyon oyuncak yumurta Promosyon oyuncak yumurta

What do you think?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.