şaka malzemeleri

Şaka malzemeleri kaptanın seyir defteri

By hesaplidukkan.com, 7 Eki ’18

Hiç bir zaman eğlenceden, gülmekten geri kalmamalı insan. Şaka malzemeleri tam da bu iş için var. Benim youtube de izlerken en çok güldüğüm şakalardan biri de çarpan çakmak şakası. Zavallı masum kurban, hiç bir şeyden haberi olmadan önceden kurulan, asla farkına varamayacağı tuzağa yaklaşır. Ya si****sını yakmak için, yada herhangi bir sebep ile elin tutuşturulan ve genellikle komple metalden yapıldığı için elektrik çarpma etkisi çok daha can acıtıcı, silkeleyici olan ve dışarıdan bakıldığında elektrik çarpan bir şaka malzemesi olduğu hiç belli olmayan çakmağı olması gerektiği gibi, tüm masumiyeti ile sıkıca avuçlar. Biraz sonra karşı karşıya geleceği şok etkisinden habersiz, neşe içinde, başından geçen bir olayı anlatıyor, yada düşünceli bir şekilde, kısaca günlük yaşamın sıradan halleri içerisinde, içine çekildiği sinsi tuzağı fark etmeden çakmağın ateşleme mekanizmasına her zaman olduğu gibi, bütün gücü ile asılır. İlk evvel tattığı şok, çarpma, acı duyguları birbirine karışır ve ondan önce bünyesi, vücudu bu ani gelişmeye, beklenmeyen etkiye olağanüstü bir tepki verir. İşte gerçek komedi budur. Kişi daha ne olduğu, ne ile karşı karşıya kaldığını bilmeden anlayamadan, vücut doğal savunma mekanizması ile bu beklenmedik şok karşısında tepkisini ortaya koymuştur bile. Oturuyor ise sandalyeden zıplayan, ayakta ise kolunu havalara sallayan, canını acıtan şaka malzemesini uzaklara fırlatan vücudun bilinç dışı, istemsiz hareketidir komik olan, beni kahkahalar ile güldüren, eğlendiren.

şaka malzemeleri

şaka malzemeleri şaka malzemeleri şaka malzemeleri şaka malzemeleri şaka malzemeleri şaka malzemeleri şaka malzemeleri şaka malzemeleri şaka malzemeleri

What do you think?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.