Toptan köpüklü borazan üflemeli baloncuk

By hesaplidukkan.com, 14 Şub ’19

Borazan köpük oyuncak neden uzun zamandır bu kadar çok, sürümlü satışı olan bir üründür biliyor musunuz? Aynı anda, tek üfleme ile yüzlerce köpük tanesi birden çıkarabilir de ondan. Eline köpük baloncuk oyuncak alan çocuk için, onunla bir hayal alemi, bir düşler alemi kurmak çok kolaydır. Borazan, biri içine köpük sıvısının boşaltıldığı toplam altı parçadan meydana gelir. Özellikle sokak satışı için, sokakta satış yapanlar için harika bir kazanç kapısı olan baloncuklu borazan oyuncağı ile seyyar satıcılar, kalabalık şehirlerin büyük ve yine kalabalık meydanlarında ellerine aldıkları borazanları sabahtan akşama kadar bıkmadan, keyif ile üfler ve etrafa binlerce küçük baloncuk yayarak, çocukların yada çocuklarının düşünen yetişkinlerin dikkatini çekmeye, üstelik de bunu yaparken her kesimden, her gelir seviyesinden insanın alabileceği seviyede, satın alabileceği kadar ucuz oyuncaklar sunarak, hem de bunu insanların yolu üzerinde, yani günlük koşuşturmacasına devam eden insanların geçtiği yerlerde yaparak, onları gidip oyuncak arayıp bulma zahmetinden de kurtarmış, zaman kazandırmış olurlar. Köpük baloncuk makinası gibi durmadan, sürekli köpük baloncuk çıkaran oyuncak üfleyen bu insanlar için evlerine bir tas sıcak çorba götürmenin tek yolu olan bu harika icad, hem alana, hem satana, hem kullanana kazandırabilen, ender oyuncak çeşitlerinden biridir. Bunun ile birlikte oyuncağın yanında şişe içinde gelen köpük sıvısı ile yetinmeyerek, evde baloncuk suyu yapımı ile ilgili bilgileri araştırıp, sonunda yine tahtakale den, yedek köpük sıvısı almak için gelen anne ve babalar da, toptan oyuncak diyarı olan bu merkez de, hem kalitelisini, hem de ucuzunu bulup alabilmenin sevinci ile dönüyorlar evlerine. Köpüklü üflemeli baloncuk oyuncakları, ucuz fiyatları ile daha onlarca sene, burada, çocukları sevindirmeye devam edecek.

Paket içeriği:

  • 1 Adet borazan oyuncağı
  • 1 adet köpük sıvısını boşaltarak borazanı daldırabileceğiniz tabak
  • 1 şişe köpük sıvısı
  • Satış şekli toptan
  • Satış rakamı en az 100 adet
  • Ürün tamamı ile yerli imalattır
  • Kullanılan plastik herhangi bir toksik madde içermez
  • Beraberinde verilen köpük sıvısı yerli imalattır
  • Promosyon oyuncak olarak kullanılır ise başarılı neticeler alınabilir
  • Yüksek adetli alımlarda ürün renk seçimi yapılabilir

Toptan köpüklü oyuncak borazan

 

2 Comments

  1. Ramazan dedi ki:

    Ben 80 tane alsam desem renk belirtiyor nesil yapabilirsiniz acil dönün lutfen bunun saticilini yapıyorum elimde mal yok sizden alicagim lütfen donun

  2. Merve dedi ki:

    Bende istiyorum

What do you think?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.