Toptan plastik top

Toptan plastik top büyük

By hesaplidukkan.com, 21 Haz ’18

Toptan plastik top alıp, dükkanın önünde, file içinde sergileyerek satmak için, bu yazı, kalabalık geçecek turist mevsimini kaçırmayın. Farklı modelleri ile kazandıran, değişik renkleri ile tüm çocukların ilgisini çeken bu harika oyuncağı, mutlaka satmalısınız. İster bakkal, ister market olsun, ister deniz malzemeleri satan, deniz ürünleri satışı yapan dükkancılar olsun, ister sadece oyuncak çeşitleri satan, oyuncakçılar olsun, plastik top satmayan, top satışı ile kazanmayan yoktur. Toptan plastik top, özellikle yaz yada bahar aylarında, havaların daha sıcak seyrettiği, dışarıda oyun zamanlarının geldiğinde, daha çok satılan, kolayca müşteri bulup satılan bir ürün. Bu yıl yeni bir ürün, büyük boy Toptan plastik top girdi piyasaya ve çok tutuldu. Kocaman boyutu, en az kırk santim çapı, rengarenk, gökkuşağı renkleri ile deniz topu olarak kullanımı için onu ideal hale getiriyor.

Toptan plastik top

 

 

 

 

Toptan plastik top Toptan plastik top Toptan plastik top Toptan plastik top Toptan plastik top Toptan plastik top Toptan plastik top Toptan plastik top Toptan plastik top Toptan plastik top Toptan plastik top Toptan plastik top Toptan plastik top Toptan plastik top Toptan plastik top Toptan plastik top Toptan plastik top Toptan plastik top Toptan plastik top Toptan plastik top

2 Comments

  1. Nevin Göbekli dedi ki:

    Merhaba 24 ad.almak istiyorum fiyat alabilirmiyim?

  2. TEMİR ZENGİN dedi ki:

    Merhaba 200 ADET almak istiyorum.fiyat alabilirmiyim?

What do you think?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.