Toptan sulu pervane

Toptan sulu pervane fiyatı

By hesaplidukkan.com, 8 Tem ’18

Toptan sulu pervane modelleri uzun yıllardır, nerede ise on yıldır satılan, hem promosyon ürünü olarak, hem de yazlık, sezonluk satış ürünü olarak kullanılan, ilginç bir ürün. Sprey fan olarak da bilinen toptan sulu pervane, içerisinde ayrıca bulunan su doldurulabilir bir haznesi ile, çevirmek için pervanenin mandalını sıkmanız ile birlikte bir miktar suyu, arka taraftan fanın yüzeyine fışkırtıyor. Böylece, pervanenin dönme hızı ile birlikte üzerinize soğuyarak gelen bir su buharı halini alan su damlacıkları ile, daha da serinliyor, daha kalıcı bir serinlik elde ediyorsunuz. Şimdi yazlık promosyon ürünleri satmanın, ucuz toptan sezonluk ürünler, Toptan sulu pervane gibi ilginç, farklı ürünler ile kazanmanın tam zamanı. On ikili kutuda gelen, kutu içerisinde üç renk olarak sunulan sulu pervane, en yeni modeli ile bu yıl da, bu yaz sezonunda da kazandırmaya devam ediyor. Sulu fan toptancıları tahtakale, istoç ve Ankara dahilinde, en çok bu ürün ile kazanıyor.

Toptan sulu pervane

 

 

 

 

 

 

Toptan sulu pervane Toptan sulu pervane Toptan sulu pervane Toptan sulu pervane Toptan sulu pervane Toptan sulu pervane Toptan sulu pervane Toptan sulu pervane Toptan sulu pervane Toptan sulu pervane Toptan sulu pervane

 

 

 

 

 

What do you think?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.