Toptan ucuz fiyat tavan süsü karanlıkta parlayan glow ay yıldız

By hesaplidukkan.com, 2 Eki ’19

Toptan ucuz ürünleri sırası ile sunmaya ve çok ucuz toptan malları sizlerin daha çok kazanabilmesi, icabında organizasyonlarınızda kullanılabilmesi için öneriyoruz.

Nedir bu glow, karanlıkta parlayan tavan süsü?

Gündüz aldığı, maruz kaldığı ışığı biriktirebilen, ışık enerjisini depolayabilen bir madde düşünün. İşte glow, karanlıkta parlayan ay ve yıldızlar seti, böyle bir malzemeden, ışığı biriktirip, akşam olduğunda biriktirdiği bu ışık ile parlayan bir malzemeden yapılmış. Tüm olay bu yani. Öyle abartacak, büyütecek high tech bir donanım falan yok ortada.

Nerelerde kullanılır?

Eğlenceyi hak eden, böyle güzel görünümlü şeyleri hak eden kimlerdir? Elbette çocuklar. Minik evlatlarımız, yeğenlerimiz. Zaten her şey onların mutluluğu için değil mi? Onların yatak odalarının tavanlarına yada duvarlarına yapıştırın gitsin.

Nasıl kullanılır?

Paketin içinden çift taraflı yumuşak bant, sticker parçaları çıkıyor. Onları kullanarak istediğiniz her yere yapıştırabilirsiniz. Hayıtlı olsun. İyi günlerde kullanılsın.

toptan tavan süsü

 

 

 

What do you think?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.