Promosyon ürünleri

Yanlış bildiklerimiz

By hesaplidukkan.com, 25 Eyl ’13

Promosyon çalışmalarında en sık düşülen yanılgılardan örnekler vermeye çalışacağız.

1. Yanlış – “En iyi promosyon oyuncakları büyük olanlardır. Ne kadar iri ne kadar heybetli bir oyuncak olursa tanımın başarısı o derece artar.”
Doğrusu:
Size başarıyı getirecek promosyon oyuncak için ön görülen bir büyüklük, bir orantı yoktur. Doğrusu duruma göre hareket etmektir. Uçurtma festivalinde ipli olduğu için topaç ya da yine başka bir açık hava oyuncağı olan freesbe dağıtabilir, bu hareketinizin size faydalı olmasını bekleyebilirsiniz. Fakat açık havada eğlenmeye, güneşin rüzgarın ve doğanın keyfini çıkarmaya gelmiş insanlara dağıtacağınız bebek ve arabaların sizi hayal kırıklığına uğratması muhtemeldir.
2. Yanlış – “Çok ucuz oyuncakları ile daha adetli promosyon dağıtımları yapmak, daha fazla kişiye ulaşacağından karlı bir yöntemdir.”
Doğrusu :
Tanıtım için oyuncak seçerken çok ucuz oyuncakları tercih etmek ile paranızı ve maalesef artı olarak da zamanınızı çöpe atmak arasında fark yoktur. Kullanacağınız promosyon malzemeleri çok pahalı olmamalı, ama çok ta ucuza kaçılmamalıdır. Uygun ürünü bulamadığınızı düşünüyor iseniz yeterince aramamışsınız demektir. Talep ettiğiniz fiyata yakın değer kalitede bir tanıtım aracı mutlaka bulunur ve işinize değer olarak sunulur.

What do you think?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.