Yılbaşı ağacı süsleri Hesaplı Dükkan

Yılbaşı ağacı süsleri kozalak da olur

By hesaplidukkan.com, 27 Kas ’18

Kozalaklar, harika bir yılbaşı ağacı süsü yapmak için yeterli malzeme olabilirler. Aslında çok ucuz, uygun fiyatlı kozalakları altılı paketler ile Hesaplı Dükkandan alabilirsiniz ama, mutlaka kendim yapacağım, elde yapılmış yılbaşı ağacı süsleri ile, yılbaşı ağacımı renklendireceğim diyorsanız, bu da gayet mantıklı ve mümkün. Nasıl mı? Öyle etrafta dolaşırken bulabileceğiniz eski, kopmuş çam kozalaklarını toplayıp iyice bir temizleyin. Sora bir fön makinesi yardımı ile iyice kurutun. Yakın bir nalburdan yada yapı malzemeleri marketinden edindiğiniz altın rengi sprey boya ile yada sprey vernik ile isterseniz naturel, yada altın rengine boyayın. Birer de küçük ip ile asılabilecek hale getirdiniz mi, işte size harika bir yılbaşı ağacı süsü. Aslında buradaki tek problem, benim gibi bir metropolde ikamet ediyorsanız (adı metropol İstanbul) istediğiniz boyutlarda kozalak bulmanız güç olabilir. hangimizin dağ bayır gezip kozalak arayacak vakti var ki?

Yılbaşı ağacı süsleri Hesaplı Dükkan

 

 

 

 

Yılbaşı ağacı süsleri Hesaplı Dükkan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yılbaşı ağacı süsleri Hesaplı Dükkan Yılbaşı ağacı süsleri Hesaplı Dükkan Yılbaşı ağacı süsleri Hesaplı Dükkan Yılbaşı ağacı süsleri Hesaplı Dükkan Yılbaşı ağacı süsleri Hesaplı Dükkan Yılbaşı ağacı süsleri Hesaplı Dükkan Yılbaşı ağacı süsleri Hesaplı Dükkan Yılbaşı ağacı süsleri Hesaplı Dükkan Yılbaşı ağacı süsleri Hesaplı Dükkan Yılbaşı ağacı süsleri Hesaplı Dükkan Yılbaşı ağacı süsleri Hesaplı Dükkan Yılbaşı ağacı süsleri Hesaplı Dükkan Yılbaşı ağacı süsleri Hesaplı Dükkan Yılbaşı ağacı süsleri Hesaplı Dükkan Yılbaşı ağacı süsleri Hesaplı Dükkan Yılbaşı ağacı süsleri Hesaplı Dükkan Yılbaşı ağacı süsleri Hesaplı Dükkan Yılbaşı ağacı süsleri Hesaplı Dükkan

 

 

 

 

 

What do you think?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.