Yılbaşı kapı süsü çelenk Hesaplı Dükkan

Yılbaşı kapı süsü çelenk malzemeleri nasıl yapılır

By hesaplidukkan.com, 27 Kas ’18

Yılbaşı kapı süsleri, yeni yıl heyecanını evinizin dışına taşıyan, misafirlerinizi de yeni yıl gibi kapıda karşılayan harika aksesuarlar. Ne var biliyor musunuz? Kendi yılbaşı kapı süsünüzü kendiniz yapabilirsiniz. Nasıl mı? Çok basit. Garland ile. Ağaçtan bağımsız,270 cm uzunluğundaki, bükülebilen, esnek bir yılbaşı dalı olan garland ile. Birbirine dolayarak bir çember haline getireceğiniz garland üzerine kozalak, sim süs, küçük noel babalar ve hediye paketi süsler, kısaca yılbaşı ağacı süsleri asarak, kendi kapı süsünüzü kendiniz, kolayca yapabilirsiniz. Hatta kapı çelenk yaparken, ince ve esnek ağaç dallarından faydalanıp, onları kuş yuvası misali birbirinin içinden geçirip, yuvarlak bir şekil verdikten sonra bütünü ile altın sarısına, yada metalik gümüş rengine boyayabilirsiniz. Yılbaşı kapı süsü olarak, elde işlediğiniz küçük bir kırlenti dahi, mesela beyaz üzerine kırmızı geyik nakışlayarak kullanabilir, orijinal bir görünüm, sonuç elde edebilirsiniz.

yılbaşı kapı süsleri çelenk noel Hesaplı Dükkan

 

 

 

 

Yılbaşı kapı süsü çelenk Hesaplı Dükkan Yılbaşı kapı süsü çelenk Hesaplı Dükkan Yılbaşı kapı süsü çelenk Hesaplı Dükkan Yılbaşı kapı süsü çelenk Hesaplı Dükkan Yılbaşı kapı süsü çelenk Hesaplı Dükkan Yılbaşı kapı süsü çelenk Hesaplı Dükkan Yılbaşı kapı süsü çelenk Hesaplı Dükkan Yılbaşı kapı süsü çelenk Hesaplı Dükkan Yılbaşı kapı süsü çelenk Hesaplı Dükkan Yılbaşı kapı süsü çelenk Hesaplı Dükkan Yılbaşı kapı süsü çelenk Hesaplı Dükkan Yılbaşı kapı süsü çelenk Hesaplı Dükkan Yılbaşı kapı süsü çelenk Hesaplı Dükkan Yılbaşı kapı süsü çelenk Hesaplı Dükkan

 

What do you think?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.